Logo M&H Techniek      Home  |     Sitemap  |       OccasionsM&H Techniek

M&H Techniek

M&H TechniekProjecten

M&H Techniek

Hierbij treft u een greep uit de projecten die M&H Techniek VOF tot op heden gerealiseerd heeft.Project 1 Opdrachtgever: Vomar
Lokatie: Alkmaar

Project: Ontwerpen en vervaardigen van een kantelsysteem voor rolcontainers van gaas. Daarnaast kunnen ook 360L en 1100L rolcontainers gekanteld worden. Kantelaar is voorzien van hekwerk en tweehandbediening voor een veilige werking.
M&H Techniek Meer foto's
Project 1 Opdrachtgever: Kamwerth GMBH
Lokatie: Thysen Buren

Project: Vervangen van twee Kiggen stationaire persen voor twee Kamwerth stationaire persen. Om de machines te kunnen wisselen was het noodzakelijk om de 5 meter hoge cyclonen van het afzuigsysteem op te vangen in een ondersteuning.
M&H Techniek Meer foto's
Project 1 Opdrachtgever: Kamwerth GMBH
Lokatie: Hema Utrecht

Project: Plaatsen van twee schroefpersen met bijbehorende lopende banden en kartonshredders voor het volautomatisch afvoeren van karton.
M&H Techniek Meer foto's
Project 1 Opdrachtgever: Van Gansewinkel Hoogeveen
Lokatie: Wehkamp Dedemsvaart

Project: Demontage Kartonafvoersysteem bestaande uit ventilatoren, 50 m afzuigbuis, 2 kartonshredders, 12 m hoge cycloon en Volautomatische balenpers.
M&H Techniek Meer foto's
Project 1 Opdrachtgever: Profarm
Lokatie: Bakkersland Bunschoten

Project: Verplaatsen vijzelsysteem t.b.v. inzameling oud brood en uitbreiden met een verdeelvijzel voor het beladen van twee containers i.p.v. één.
M&H Techniek Meer foto's
Project 1 Opdrachtgever: Profarm
Lokatie: Bakkersland emmeloord

Project: Vijzel t.b.v. inzameling oud brood uitbreiden met een verdeelvijzel voor het beladen van twee containers i.p.v.één. Besturing ombouwen van relais naar plc en voorzien van GPRS meldsysteem voor versturen van de container volmelding naar de transporteur.
M&H Techniek Meer foto's
Essent Tilburg/Essent Maastricht Opdrachtgever: KTK Service
Lokatie: Essent Tilburg/Essent Maastricht

Project: Verplaatsen van Overslagpers vanaf de locatie Tilburg naar de nieuwe locatie in Maastricht, Tevens diverse veranderingen uitgevoerd.
M&H Techniek Meer foto's
Camping Vossenberg Opdrachtgever: Camping Vossenberg
Lokatie: Epe

Project: Leveren van een nieuwe perscontainer met toegangscontrole. Klanten kunnen na het aanbieden van een SEP kaart een deurtje openen en één vuilniszak inwerpen. Na het sluiten van het deurtje wordt de zak weggeperst.
M&H Techniek Meer foto's
© Lab5 M&H Techniek | Bovenweg 43 | 8085 SE Doornspijk | Tel: 0525-652218 | E-mail: info@mhtechniek.nl